شستشوی ماشین در خانه!؟

شستشوی ماشین در منزل

هیچ چیز بهتر از یک ماشین درخشان و تمیز نیست. برای محافظت از وسیله نقلیه خود و نگاه داشتن آن به بهترین شکل ، باید مرتباً آن را بشویید. این باعث می شود فرسودگی جزئی قابل توجه نباشد ، در نتیجه ارزش ماشین شما حفظ می شود و ماشین شما برای مدت طولانی تری بهتر به نظر می رسد. به شرطی که از تکنیک مناسب و ابزار مناسب استفاده کنید ، شستشوی ماشین در خانه به راحتی انجام می شود.

در اینجا برخی از بایدها و نبایدها برای نحوه شستشوی ماشین در خانه آورده شده است.

۱- ابزارتمیزکننده مورد نیاز

برای داشتن ظاهر بهتر اتومبیل خود داشتن ابزار تمیز کننده مناسب بسیار مهم است. این ابزار شامل یک شلنگ با یک نازل متغیر ، یک اسفنج نرم ، مقداری مایع ماشین لباسشویی ، برس یا فرچه ، چندین پارچه میکروفیبر و حداقل یک حوله بزرگ میکروفیبر برای خشک کردن است. علاوه بر این ، جاروبرقی برای فضای داخلی ، دستکش لاستیکی ، تمیز کننده چرخ ، حوله های کاغذی و پاک کننده پنجره همه از ابزارهای مفیدی هستند که باید در دست داشته باشید.

در آخر ، به دو سطل احتیاج خواهید داشت. یکی از بزرگترین اشتباهات شستشوی ماشین در خانه، شستشوی اسفنج کثیف در سطل تمیز است. وقتی این کار را انجام می دهید ، خاک را پاک نمی کنید فقط همان شن و ماسه را بر روی ماشین می ریزید و آن را به اطراف پخش می کنید. بنابراین برای شستشوی اسفنج کثیف از یک سطل آب جدا استفاده کنید.

ابزار تمیزکننده ماشین

۲- شرایط آب و هوا

گرچه شستشوی ماشین در خانه در یک روز گرم و آفتابی وسوسه انگیز به نظر می رسد ، اما در واقع این یک اشتباه رایج است. در واقع اگر ماشین خود را وقتی بیرون گرم و آفتابی است تمیز کنید ، تمایل دارد خیلی زود خشک شود ، به این معنی که احتمالاً در نهایت لکه هایی روی رنگ بدنه و پنجره هایتان باقی می ماند. به همین ترتیب ، بهتر است ماشین خود را در یک روز ابری بشویید تا اطمینان حاصل کنید که خیلی زود خشک نمی شود.

شستن ماشین در هوای ابری

۳- ترتیب شستشوی قسمت های ماشین

توصیه می کنیم ابتدا با شستن چرخ های خود شروع کنید. دلیل این امر این است که حفره های چرخ و لاستیک ها انواع اسلحه های ساینده را جمع می کند که شما در هیچ کجای اتومبیل خود نمی خواهید.

شستن چرخ های ماشین

بنابراین شستشوی ماشین را به ترتیب زیر و با حرکت از بالا به پایین به صورت سیستماتیک تکمیل کنید:

سقف ، سپس پنجره ها و شیشه جلو و عقب ، سپس قسمت بالای درپوش و صفحه های بالا و به دنبال آن وسط درها و صندوق عقب ، سپر جلو ، پنل های پایین تر ، قسمت پایین درها و در نهایت سپر عقب.

علت سر خوردن ماشین هنگام ترمز

کشیده شدن فرمان به یک طرف هنگام ترمز کردن

کشیده شدن فرمان به یک طرف دلایل مختلفی دارد که این حالت هم ممکن است در هنگام ترمز گرفتن و هم در هنگام گاز دادن و رسیدن به سرعت های بالا اتفاق بیفتد.

همانطور که گفتیم مشکل کشیده شدن فرمان خودرو به یک طرف یا چپ در حین گاز دادن یا ترمز گرفتن و
یا رسیدن به یک سرعت خاص، می تواند دالیل متعددی داشته باشد که برخی از آن ها به سادگی قابل رفع می باشند.در ادامه به چند مورد از محتمل ترین عواملی که ممکن است باعث ایجاد چنین مشکلی شوند، اشاره خواهیم نمود.

۱- تمام شدن لنت های یک سمت

معموال لنت های ترمز باید به صورت جفتی تعویض شوند، اما در برخی موارد اشکاالتی به وجود می آید که یک
لنت زودتر از لنت های دیگر تمام می شود. در این مواقع هنگامی که پای خود را روی پدال ترمز فشار می
دهید، به دلیل دیرتر درگیر شدن لنت تمام شده، خودرو به سمتی که لنت های بهتری دارد، کشیده خواهد شد
و همین عامل سبب می شود تا احساس کنیم خودرو به یک طرف کشیده می شود.

کشیده شدن فرمان به یک طرف

۲- خراب شدن پمپ اصلی ترمز

اگر پمپ ترمز خودرو دچار مشکل شده باشد، در این هنگام به علت عدم توازن میان ترمز های خودرو، ممکن
است ترمز یکی از چرخ ها به خوبی کار نکند و شاهد کشیده شدن خودرو به یک طرف باشیم.

۳- چرب شدن یکی از دیسک ها

چرب شدن دیسک که معمولا در اثر نشت روغن از سیلندر ترمز پیش می آید، باعث می شود تا در هنگام ترمز گرفتن، لنت روی دیسک چرب شده، لیز بخورد و در نتیجه خودرو به یک سمت کشیده شود.

۴- تابیدگی یا خش دار شدن دیسک

اگر دیسک های ترمز خودرو دچار شکستگی، تابیدگی و یا دچار خش افتادگی عمیق شوند، در نتیجه نیروی
ترمز به یک میزان در چرخ های خودرو تقسیم نمی شود. این مشکل سبب می شود تا خودرو به یک سمت
کشیده شود.